Practische informatie

Route
Het Werkatelier ligt centraal tussen Hoogeveen, Dedemsvaart, Zuidwolde en Slagharen: Linderveldweg 16, 7925 PT in Linde.
U kunt Het Werkatelier bereiken met eigen vervoer of per taxi. De gemeentes hebben bijzondere vervoersvoorzieningen, een pas daarvoor kunt u bij uw gemeente aanvragen. In Overijssel is dat de Taxi Op Maat, In Drenthe de Regiotaxi Zuidwest Drenthe. Woont u in De Wolden, dan is http://www.dewoldenvervoert.nl/ wellicht een optie.

Kosten voor deelname aan de creatieve dagbesteding van Het Werkatelier
Deelname bedraagt € 15 per uur. Het is mogelijk om via de Wet Langdurige Zorg (WLZ) of de WMO van uw gemeente een tegemoetkoming in deze kosten te ontvangen. De financiering wordt dan betaald vanuit een persoonsgebonden budget (PGB) of een Zorg in Natura regeling. De hoogte van deze bijdrage is afhankelijk van hoe de indicatie is, en kan per gemeente verschillen.
Vervoerskosten zijn voor eigen rekening. Vaak regelt en vergoedt de zorgverzekeraar het vervoer van en naar de dagbesteding, we adviseren u dan ook dit na te vragen. 
Annulering tot een dag voor deelname wordt niet in rekening gebracht.

Openingstijden van Het Werkatelier
Het Werkatelier is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 16:30 uur.
Deelname is mogelijk vanaf een dagdeel per week. 

Idee
Neem eens een creatieve dag in de vakantie of op een vrije dag! Incidenteel is het ook mogelijk een workshop te volgen.

Kosten voor persoonlijke begeleiding
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Samen kijken we dan wat u nodig heeft, wat wij kunnen bieden, en welke tarieven wij hanteren.

Het Werkatelier is WMO zorgaanbieder voor de gemeenten Dalfsen, De Wolden, Hardenberg, Hoogeveen, Meppel, Ommen, en Staphorst.